Valorile noastre sunt nediscriminarea, solidaritatea, transparența și profesionalismul.

Săptămâna care se încheie am organizat atelierul „Managementul de caz în sistemul de protecție a copilului și rolul echipei pluridisciplinare", prezentat de colega noastră Anca Dobra.
De această dată ne-au fost alături reprezentanti ai Serviciului Management de Caz din cadrul DGASPC Prahova și DGASPC sector 3, reprezentanți ai Serviciului Prevenire din cadrul DGASPC sector 1, precum și angajați ai SCPAS „Cristian Roșu și Asociații” și ai Fundației pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale.

Fundația pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale vă invită la atelierul de lucru „Managementul de caz în sistemul de protecție a copilului și rolul echipei pluridisciplinare”.

Acest eveniment își propune să reunească asistenți sociali și alte categorii de personal care activează în domeniul protecției copilui, pentru consolidarea cunoștințelor referitoare la aplicarea în practică a managementului de caz și evidențierea rolului membrilor echipei pluridisciplinare.

Citește mai mult...

Fundația pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale, prin Departamentul de formare și cercetare, te invită la o nouă întâlnire din seria atelierelor de lucru organizate pentru formarea profesională continuă a specialiștilor din asistență socială și dezvoltarea rețelei de lucru.

În data de 
25 mai 2017ora 13.00, va avea loc la adresa Bdul. Mareșal Averescu nr. 17, Pavilion F, et. 4 (la mansardă), atelierul de lucru: “Colaborarea interinstituţională şi managementul de caz pentru copiii cu dizabilităţi şi/sau CES”.

Citește mai mult...

Înfiinţată în anul 2009 ca persoană juridică de drept privat cu scop nelucrativ, neguvernamentală, Fundaţia pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale (F.D.S.S.)...

Citeste mai mult...

                    Acasă

                    Fundația noastră

                    Proiecte

                    Ce facem

Cariere

Devino voluntar

Programul #EuAdopt: 0721.615.615

Programul BătrânețeLiniștită.ro: 0721.009.008

Str. Cooperatiei nr. 5B, sector 5, Bucuresti, cod postal 052832

Tel: 031.426.15.62

Fax: 021.637.01.31

E-mail: office@fdss.ro